Kan ik deze beoordelingen wel vertrouwen?

Dat is een terechte en begrijpelijke vraag. Ik hoop natuurlijk dat de accuraatheid van de tests en de testmethode voor zich spreken. Tegelijkertijd ben ik er mij van bewust dat geloofwaardigheid en onafhankelijkheid essentiële bestanddelen zijn van een productbeoordeling. Zonder deze heeft een testresultaat geen waarde. Daarom wil ik hier tonen hoe deze site functioneert: Wanneer een bezoeker van deze site op een link klikt naar de homepage van een aanbieder van modulaire systemen, en als hij vervolgens een premium account aanvraagt, dan krijg ik daarvoor een commissie uitbetaald, dat is alles.

Ondanks het op commissie gebaseerde bedrijfsmodel, beïnvloedt het bedrag van de mogelijke commissie niet het resultaat van een aanbieder, en daar zijn drie redenen voor:

 

1) Wegwijzer in de internet jungle: Ik wil helpen met mijn tests. Het is mijn doel om mensen te ondersteunen in hun zoektocht naar het beste systeem. Het internet is een jungle en dat maakt het niet eenvoudig om er je weg in te vinden. Daarom heb ik een selectie gemaakt van de beste en meest betrouwbare aanbieders van een kwalitatief hoogstaande basis voor een homepage. Met deze website wil ik een wegwijzer aanbieden, zodat jij uiteindelijk het passende systeem voor jou vindt en tevreden bent over je keuze. Slechts zo kan deze website ook blijven bestaan en werken.

In het internet is het niet altijd duidelijk hoe een beoordeling tot stand komt, en daarom hebben we een transparant testontwerp ontwikkeld met in totaal 100 testpunten. Hiermee wordt het controleerbaar uit welke bestanddelen de volledige beoordeling is samengesteld.

 

2) Beste betaling = beste plaats? Bij ons wordt niet zomaar een aanbieder als beste beoordeeld omdat hij ons de hoogst mogelijke commissie voor een onderzoek betaalt. Onze Testwinnaar Jimdo biedt bijvoorbeeld een veel lagere commissie (zeker 50% minder) voor een aangebrachte klant dan de Aanbieder Strato, die bij ons onderaan de lijst bengelt. De kwaliteit van de aanbiedingen is doorslaggevend, zo eenvoudig is dat.

 

3) De bullshit-sensor: Een essentieel punt is de bullshit-sensor van de internetgebruiker, met andere woorden jouw buikgevoel als het op slechte producten aankomt. De meeste mensen bewegen zich inmiddels met een natuurlijke en trouwens volledig noodzakelijke bullshit-sensor door het internet. Ze voelen het gewoon welke inhoud en welke sites vertrouwenswaardig zijn en welke niet. Jammer genoeg zijn er massaal veel bullshit-aanbiedingen in het internet. Ik wil inhoud leveren die een meerwaarde betekent.

 

Ik hoop dat ik met deze korte uitleg vertrouwen kon scheppen in de onafhankelijkheid van de resultaten. Als je vragen hebt of ideeën hoe ik de transparantie van deze site verder kan verbeteren, klik dan gewoonweg op de button rechts „Berichtje aan Dirk“. Ik verheug me op jouw feedback!

 

0 Kommentare

Hinterlasse ein Kommentar

An der Diskussion beteiligen?
Hinterlasse uns deinen Kommentar!

Schreibe einen Kommentar