Over ons

Wie zit er achter deze website?

Hallo, leuk dat je hier bent! Mijn naam is Dirk, en deze site websitebuilder-test werd midden 2012 door mij uitgevoerd. Reeds vele jaren ben ik geïntrigeerd door het internet en de vele mogelijkheden die het biedt. Sinds 2009 werk ik bij meerdere internetfirma’s bij het opbouwen van nieuwe projecten of voor online marketing. Daarbij stel ik telkens weer vast dat zowel firma’s als ook particuliere gebruikers bij het creëren van hun eigen website eerst en vooral voor dezelfde grote vraag staan: „Hoe maak ik mijn eigen homepage?“

Aan de beslissing zijn talrijke valstrikken verbonden die te wijten zijn aan enerzijds het overaanbod en anderzijds het gebrek aan kennis. Daardoor kwam ik op het idee om dit project te ontwikkelen. Ik stelde me de vraag hoe ik beginners kan helpen om hun eigen website te creëren en ik heb grondig diverse firma’s getest die daartoe producten aanbieden.

 

Wat is het doel van deze website?

Waarom zou je een complex programma gebruiken of een duur agentschap inhuren als je zelf je eigen website kan bouwen met een online website bouwsysteem? Zulke systemen zijn inmiddels hun kinderziekten ontgroeid en ze stellen een goedkoop alternatief ter beschikking dat je zelf zonder grote moeite kan gebruiken. Voor nieuwelingen op dit gebied is het echter moeilijk om de voor- en nadelen van dergelijke online systemen in te schatten. Ik wil nieuwelingen helpen om de juiste beslissing te nemen bij de keuze van hun aanbieder. Daarom heb ik al die aanbieders getest. De resultaten van deze tests wil ik hier met jullie delen.